
Spies van hartige wafel, gegrilde groenten, Houmous curry en krokante kip
Ingredients
-
4 st Krokante Kipfiletschnitzel
-
200 g Wafelbeslag pompoen
-
50 g Granoliva Gegrilde courgette
-
50 g Granoliva Gegrilde paprikamix
-
50 g Granoliva Gemarineerde artisjokharten
-
50 g Granoliva Gegrilde aubergine
-
100 g Granoliva Houmous curry
-
Cress
Bereidingswijze
- Verwarm de friteuese voor op 200℃.
- Verwarm het wafelijzer voor en vet deze licht in met olie.
- Portioneer het beslag met een ijslepel en bak dit tot een wafel in het ijzer voor 3 á 4 minuten.
- Frituur de kipschnitzel gedurende 4 á 5 minuten.
- Top de wafel met de houmous curry.
- Trancheer de schnitzel en dresseer deze op de wafel.
- Garneer met de gegrilde groenten van Granoliva.
- Werk af met dotjes houmous en cress.
