Overslaan en naar de inhoud gaan

Spring Pizza

Servings

Servings: 4

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 20 min

Moeilijkheid:

Ingrediënten

  • Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
  • Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
  • Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
  • Pizzabodem
  • Tomatensaus arrabiata
  • Ricotta

Benodigde producten

Verrassende quiche met zalm

Verrassende quiche met zalm. Deze quiche combineert gerookte zalm, halfgedroogde tomaten, en verse kruiden in een krokante bladerdeegbodem. De vulling, gemaakt met eieren en culinaire room, wordt gebakken tot een goudbruine quiche. Serveer een punt met een frisse saus van zure room en Avrugakaviaar. Dit gerecht is zowel warm als koud heerlijk en ideaal voor een feestelijke tafel.

Lees meer

Bladerdeeghapjes met groene pesto culinair

Niets heerlijker dan de warme geur van versgebakken bladerdeeg. We dagen je uit om je mooiste twist – kwaliteiten naar boven te halen voor deze ovenverse hapjes.

Lees meer

Frisse bagel met kaastartinade

Iedereen houdt van bagels. Ze hebben enorm veel smaak en zijn toch lekker luchtig. Varieer met je beleg en verras je klanten met deze heerlijke kaastartinade. De Granoliva kaastartinade werd bereid op basis van geraspte Noord-Hollandse Gouda kaas en is enorm rijk van smaak.

Lees meer

Bereiding

  1. Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata 

     

  2. beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes. 

     

  3. Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min

     

  4. Werk af met Oregano 

     

Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite. 

Gerelateerde recepten

Verrassende quiche met zalm

Verrassende quiche met zalm. Deze quiche combineert gerookte zalm, halfgedroogde tomaten, en verse kruiden in een krokante bladerdeegbodem. De vulling, gemaakt met eieren en culinaire room, wordt gebakken tot een goudbruine quiche. Serveer een punt met een frisse saus van zure room en Avrugakaviaar. Dit gerecht is zowel warm als koud heerlijk en ideaal voor een feestelijke tafel.

Lees meer

Bladerdeeghapjes met groene pesto culinair

Niets heerlijker dan de warme geur van versgebakken bladerdeeg. We dagen je uit om je mooiste twist – kwaliteiten naar boven te halen voor deze ovenverse hapjes.

Lees meer

Frisse bagel met kaastartinade

Iedereen houdt van bagels. Ze hebben enorm veel smaak en zijn toch lekker luchtig. Varieer met je beleg en verras je klanten met deze heerlijke kaastartinade. De Granoliva kaastartinade werd bereid op basis van geraspte Noord-Hollandse Gouda kaas en is enorm rijk van smaak.

Lees meer