Overslaan en naar de inhoud gaan

Bladerdeeghapjes met groene pesto culinair

Servings

Servings: 4

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 15 min

Moeilijkheid:

Foodcost: € 2.00

Ingrediënten

  • Granoliva pesto culinair
  • Zachte geitenkaas
  • Parmezaanse kaas
  • Pancetta
  • Bladerdeeg
  • Ei

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Neem een vel bladerdeeg en besmeer deze met een laagje groene pesto.
  3. Leg hierop de sneetjes pancetta en bestrooi met de 2 kaassoorten.
  4. Leg hier bovenop een tweede laag bladerdeeg. Snijd over de lange zijde in 4 dunne stroken. Leg deze op een bakplaat met bakpapier en houd aan beide kanten vast met je vingers en draai zodat er een twist ontstaat.
  5. Besmeer de pesto twisters met wat losgeklopt ei en bak ze ca. 15 tot 20 minuten in de oven bruin en knapperig.
  6. Presenteer ze op een mooie plank & klaar!