Verrassende quiche met zalm
Ingrediënten
-
2 vellen bladerdeeg van 40 op 40 cm
-
1 kg gerookte zalmslierten
-
1 kg Granoliva Halfgedroogde tomaten
-
Verse bieslook
-
Verse dragonblaadjes
-
10 eieren
-
1 L culinaire room
-
Peper uit de molen
-
500 g zure room
-
500 g Avrugakaviaar
Bereidingswijze
- Warm uw oven voor op 190°C.
- Schik het deeg op boterpapier in uw bakvorm en prik er met een vork gaatjes in.
- Verdeel eerst de halfgedroogde tomaatjes en daarna de gerookte zalm in de vorm. Werk af met de verse kruiden.
- Maak de liaison door alle ingrediënten samen te mixen : 10 eieren, 1 L culinaire room en bij te kruiden met de peper.
- Giet de liaison in de vorm en plaats deze in uw oven gedurende een 30-tal minuten.
- Meng de ingrediënten voor de saus voorzichtig onder elkaar: 500 g zure room, 500 g Avrugakaviaar, Peper uit de molen
- Serveer een quichepunt met de saus.
- TIP: Lekker warm of koud.