Overslaan en naar de inhoud gaan

Verrassende quiche met zalm

Servings

Servings: 10

Ingrediënten

  • 2 vellen bladerdeeg van 40 op 40 cm
  • 1 kg gerookte zalmslierten
  • 1 kg Granoliva Halfgedroogde tomaten
  • Verse bieslook
  • Verse dragonblaadjes
  • 10 eieren
  • 1 L culinaire room
  • Peper uit de molen
  • 500 g zure room
  • 500 g Avrugakaviaar

Bereidingswijze

  1. Warm uw oven voor op 190°C.
  2. Schik het deeg op boterpapier in uw bakvorm en prik er met een vork gaatjes in.
  3. Verdeel eerst de halfgedroogde tomaatjes en daarna de gerookte zalm in de vorm. Werk af met de verse kruiden.
  4. Maak de liaison door alle ingrediënten samen te mixen : 10 eieren, 1 L culinaire room en bij te kruiden met de peper.
  5. Giet de liaison in de vorm en plaats deze in uw oven gedurende een 30-tal minuten.
  6. Meng de ingrediënten voor de saus voorzichtig onder elkaar: 500 g zure room, 500 g Avrugakaviaar, Peper uit de molen
  7. Serveer een quichepunt met de saus.
  8. TIP: Lekker warm of koud.