
Spring Pizza
Ingrediënten
-
Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
-
Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
-
Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
-
Pizzabodem
-
Tomatensaus arrabiata
-
Ricotta
Benodigde producten

Mufuletta Sandwich
De Mufuletta Sandwich is een Italiaans-Amerikaans recept met origine in New Orleans. De zwarte olijven tapenade is de basis. Je kan er daarna verschillende lagen naar keuze aan toevoegen. Met Granoliva gingen we voor een heerlijk veggie variant met gegrilde paprika, gegrilde aubergine, groene pesto, venkel en tomaten. Zo krijg je een smaakexplosie op een broodje.

Drie dubbele drizzle
Ons broodje falafel is een eerbetoon aan authentieke smaken, geserveerd op traditioneel Turks brood. Dit ambachtelijke brood voegt een rijke, zachte textuur toe, die perfect samengaat met de krokante falafel. We hebben een combinatie gemaakt van iets pittigs, romigs en kruidigs om de zachte smaak van de falafel extra te laten uitkomen. Het resultaat: een echte smaakexplosie in elke hap!

Borrelbrood gevuld met gehakt en zoete peper roomkaas
Dit smaakvolle borrelbrood combineert knapperig desembrood met hartig rundergehakt en krokant ontbijtspek. De inkepingen worden gevuld met een romige vulling van Granoliva Zoete Peper Roomkaas of pittige hummus, en afgemaakt met Sweety Drops en cress. Na een korte baktijd in de oven ontstaat een heerlijk gevuld brood, perfect om samen van te genieten.
Bereiding
-
Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata
-
beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes.
-
Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min
-
Werk af met Oregano
Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite.

Gerelateerde recepten

Mufuletta Sandwich
De Mufuletta Sandwich is een Italiaans-Amerikaans recept met origine in New Orleans. De zwarte olijven tapenade is de basis. Je kan er daarna verschillende lagen naar keuze aan toevoegen. Met Granoliva gingen we voor een heerlijk veggie variant met gegrilde paprika, gegrilde aubergine, groene pesto, venkel en tomaten. Zo krijg je een smaakexplosie op een broodje.

Drie dubbele drizzle
Ons broodje falafel is een eerbetoon aan authentieke smaken, geserveerd op traditioneel Turks brood. Dit ambachtelijke brood voegt een rijke, zachte textuur toe, die perfect samengaat met de krokante falafel. We hebben een combinatie gemaakt van iets pittigs, romigs en kruidigs om de zachte smaak van de falafel extra te laten uitkomen. Het resultaat: een echte smaakexplosie in elke hap!

Borrelbrood gevuld met gehakt en zoete peper roomkaas
Dit smaakvolle borrelbrood combineert knapperig desembrood met hartig rundergehakt en krokant ontbijtspek. De inkepingen worden gevuld met een romige vulling van Granoliva Zoete Peper Roomkaas of pittige hummus, en afgemaakt met Sweety Drops en cress. Na een korte baktijd in de oven ontstaat een heerlijk gevuld brood, perfect om samen van te genieten.
