Drie dubbele drizzle
Ingrediënten
-
100g Falafel
-
75g Witte kool
-
20g Mini komkomer
-
20g Rode ui
-
125g Turks brood
-
10g Koriander
-
25g Granoliva Pittig gemarineerde olijven
-
15g Granoliva Labneh - Yoghurt dip munt, citroen & za’atar
-
15g Granoliva Salsa tomaat-paprika - Matbucha
-
15g Granoliva Houmous Zough peterselie & koriander
-
Spuitzakken
Bereidingswijze
- Snij de witte kool heel fijn
- Snij ook de rode ui in fijne reepjes
- Halveer de pittige olijven
- Snij een mini komkommer in schijfjes
- Pluk enkele mooie bladjes koriander
- Mix de Granoliva Matbucha tot een gladde salsa
- Pak 3 spuitzakken en vul deze met
de 1) Granoliva Labneh 2) Granoliva Houmous Zough en 3) de gladde salsa van de Matbucha - Frituur de falafels 3 à 4 min op 180 °C
- Grill het broodje kort
- Dresseren maar!
- Serveer zo uit het vuistje!