Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie dubbele drizzle

Servings

Servings: 2

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 20min (15min voorbereiding + 5min bereidingstijd)

Moeilijkheid:

Foodcost: € 3.60

Ingrediënten

  • 100g Falafel
  • 75g Witte kool
  • 20g Mini komkomer
  • 20g Rode ui
  • 125g Turks brood
  • 10g Koriander
  • 25g Granoliva Pittig gemarineerde olijven
  • 15g Granoliva Labneh - Yoghurt dip munt, citroen & za’atar
  • 15g Granoliva Salsa tomaat-paprika - Matbucha
  • 15g Granoliva Houmous Zough peterselie & koriander
  • Spuitzakken

Bereidingswijze

  1. Snij de witte kool heel fijn
  2. Snij ook de rode ui in fijne reepjes
  3. Halveer de pittige olijven
  4. Snij een mini komkommer in schijfjes
  5. Pluk enkele mooie bladjes koriander
  6. Mix de Granoliva Matbucha tot een gladde salsa
  7. Pak 3 spuitzakken en vul deze met
    de 1) Granoliva Labneh 2) Granoliva Houmous Zough en 3) de gladde salsa van de Matbucha
  8. Frituur de falafels 3 à 4 min op 180 °C
  9. Grill het broodje kort
  10. Dresseren maar!
  11. Serveer zo uit het vuistje!