Overslaan en naar de inhoud gaan

Spring Pizza

Servings

Servings: 4

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 20 min

Moeilijkheid:

Ingrediënten

  • Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
  • Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
  • Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
  • Pizzabodem
  • Tomatensaus arrabiata
  • Ricotta

Benodigde producten

Boterham houmous

De Boterham houmous is een voedzame sandwich gemaakt met dik gesneden bruin boerenbrood, royaal besmeerd met houmous en belegd met gemarineerde artisjokharten, gegrilde aubergine, en courgette. Het brood wordt eerst licht ingesmeerd met olie uit de gemarineerde groenten voor extra smaak. Een eenvoudige, maar smakelijke lunch.

Lees meer

Feeling Veggie Curry houmous broodje

De Feeling Veggie Curry Houmous is een smaakvolle vegetarische sandwich op krokant sesambrood, belegd met houmous curry, veggie kip, geraspte wortel, en gemarineerde radijs. De groenten worden kort gemarineerd in sushiazijn en rietsuiker, en het geheel wordt afgemaakt met verse waterkers. Een heerlijk lichte en voedzame lunchoptie.

Lees meer

Plant Power Pinsa

Serveer een echte Italiaanse klassieker met een twist: een rijkelijk gedecoreerde, volledig
vegan pinsa! Deze smaakvolle creatie wordt belegd met gegrilde artisjokharten, halfgedroogde
kerstomaatjes, gehalveerde olijfjes en verse basilicumblaadjes. Een prachtige combinatie van
smaken en texturen voor een authentieke Italiaanse beleving, helemaal plant-based!

Lees meer

Houmous met krielaardappeltjes & Bruschetta tomaat

Onze houmous kan je perfect combineren met warme ingrediënten. De Bruschetta tomaat zorgt voor een frisse toets en heel veel kleur op het bord!

Lees meer

Wrap met gerookte zalm en avocado

Guacamole en gerookte zalm zijn een match made in heaven. Als je deze vervolgens serveert in een wrap, heb je meteen een originele en verfrissende lunch klaar voor je klanten.

Lees meer

Bereiding

  1. Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata 

     

  2. beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes. 

     

  3. Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min

     

  4. Werk af met Oregano 

     

Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite. 

Gerelateerde recepten

Boterham houmous

De Boterham houmous is een voedzame sandwich gemaakt met dik gesneden bruin boerenbrood, royaal besmeerd met houmous en belegd met gemarineerde artisjokharten, gegrilde aubergine, en courgette. Het brood wordt eerst licht ingesmeerd met olie uit de gemarineerde groenten voor extra smaak. Een eenvoudige, maar smakelijke lunch.

Lees meer

Feeling Veggie Curry houmous broodje

De Feeling Veggie Curry Houmous is een smaakvolle vegetarische sandwich op krokant sesambrood, belegd met houmous curry, veggie kip, geraspte wortel, en gemarineerde radijs. De groenten worden kort gemarineerd in sushiazijn en rietsuiker, en het geheel wordt afgemaakt met verse waterkers. Een heerlijk lichte en voedzame lunchoptie.

Lees meer

Plant Power Pinsa

Serveer een echte Italiaanse klassieker met een twist: een rijkelijk gedecoreerde, volledig
vegan pinsa! Deze smaakvolle creatie wordt belegd met gegrilde artisjokharten, halfgedroogde
kerstomaatjes, gehalveerde olijfjes en verse basilicumblaadjes. Een prachtige combinatie van
smaken en texturen voor een authentieke Italiaanse beleving, helemaal plant-based!

Lees meer

Houmous met krielaardappeltjes & Bruschetta tomaat

Onze houmous kan je perfect combineren met warme ingrediënten. De Bruschetta tomaat zorgt voor een frisse toets en heel veel kleur op het bord!

Lees meer

Wrap met gerookte zalm en avocado

Guacamole en gerookte zalm zijn een match made in heaven. Als je deze vervolgens serveert in een wrap, heb je meteen een originele en verfrissende lunch klaar voor je klanten.

Lees meer