
Spring Pizza
Ingrediënten
-
Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
-
Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
-
Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
-
Pizzabodem
-
Tomatensaus arrabiata
-
Ricotta
Benodigde producten

Boterham houmous
De Boterham houmous is een voedzame sandwich gemaakt met dik gesneden bruin boerenbrood, royaal besmeerd met houmous en belegd met gemarineerde artisjokharten, gegrilde aubergine, en courgette. Het brood wordt eerst licht ingesmeerd met olie uit de gemarineerde groenten voor extra smaak. Een eenvoudige, maar smakelijke lunch.

Feeling Veggie Curry houmous broodje
De Feeling Veggie Curry Houmous is een smaakvolle vegetarische sandwich op krokant sesambrood, belegd met houmous curry, veggie kip, geraspte wortel, en gemarineerde radijs. De groenten worden kort gemarineerd in sushiazijn en rietsuiker, en het geheel wordt afgemaakt met verse waterkers. Een heerlijk lichte en voedzame lunchoptie.

Plant Power Pinsa
Serveer een echte Italiaanse klassieker met een twist: een rijkelijk gedecoreerde, volledig
vegan pinsa! Deze smaakvolle creatie wordt belegd met gegrilde artisjokharten, halfgedroogde
kerstomaatjes, gehalveerde olijfjes en verse basilicumblaadjes. Een prachtige combinatie van
smaken en texturen voor een authentieke Italiaanse beleving, helemaal plant-based!

Houmous met krielaardappeltjes & Bruschetta tomaat
Onze houmous kan je perfect combineren met warme ingrediënten. De Bruschetta tomaat zorgt voor een frisse toets en heel veel kleur op het bord!

Wrap met gerookte zalm en avocado
Guacamole en gerookte zalm zijn een match made in heaven. Als je deze vervolgens serveert in een wrap, heb je meteen een originele en verfrissende lunch klaar voor je klanten.
Bereiding
-
Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata
-
beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes.
-
Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min
-
Werk af met Oregano
Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite.

Gerelateerde recepten

Boterham houmous
De Boterham houmous is een voedzame sandwich gemaakt met dik gesneden bruin boerenbrood, royaal besmeerd met houmous en belegd met gemarineerde artisjokharten, gegrilde aubergine, en courgette. Het brood wordt eerst licht ingesmeerd met olie uit de gemarineerde groenten voor extra smaak. Een eenvoudige, maar smakelijke lunch.

Feeling Veggie Curry houmous broodje
De Feeling Veggie Curry Houmous is een smaakvolle vegetarische sandwich op krokant sesambrood, belegd met houmous curry, veggie kip, geraspte wortel, en gemarineerde radijs. De groenten worden kort gemarineerd in sushiazijn en rietsuiker, en het geheel wordt afgemaakt met verse waterkers. Een heerlijk lichte en voedzame lunchoptie.

Plant Power Pinsa
Serveer een echte Italiaanse klassieker met een twist: een rijkelijk gedecoreerde, volledig
vegan pinsa! Deze smaakvolle creatie wordt belegd met gegrilde artisjokharten, halfgedroogde
kerstomaatjes, gehalveerde olijfjes en verse basilicumblaadjes. Een prachtige combinatie van
smaken en texturen voor een authentieke Italiaanse beleving, helemaal plant-based!

Houmous met krielaardappeltjes & Bruschetta tomaat
Onze houmous kan je perfect combineren met warme ingrediënten. De Bruschetta tomaat zorgt voor een frisse toets en heel veel kleur op het bord!

Wrap met gerookte zalm en avocado
Guacamole en gerookte zalm zijn een match made in heaven. Als je deze vervolgens serveert in een wrap, heb je meteen een originele en verfrissende lunch klaar voor je klanten.
