Overslaan en naar de inhoud gaan

Houmous met krielaardappeltjes & Bruschetta tomaat

Servings

Servings: 4

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 30 min

Moeilijkheid:

Foodcost: € 4.50

Ingrediënten

  • Granoliva Houmous original
  • Granoliva bruschetta tomaat
  • Krielaardappeltjes
  • Oesterzwammen
  • Zwarte sesamzaadjes
  • Verse peterselie
  • Olijfolie

Bereidingswijze

  1. Kook de krielaardappeltjes met schil tot ze gaar zijn en snijd ze in
    partjes.
  2. Bak de oesterzwammen tot ze mooi bruin zijn.
  3. Serveer vervolgens de Houmous original op een bordje en dresseer
    hier op de oesterzwammen, de krielaardappeltjes en de Bruschetta
    tomaat. Kruid af met zwarte sesamzaadjes, wat vers gehakte
    peterselie en enkele druppeltjes olijfolie.
  4. Serveer op een bordje & klaar!