Plant Power Pinsa
Ingrediënten
-
125g Dreamfarm Vegan Mozzarella
-
50g Granoliva Tomaat tapenade
-
100g Granoliva Gegrilde artisjokharten
-
25g Granoliva Halfgedroogde kerstomaatjes
-
25g Granoliva Mediterraans gemarineerde olijven
-
30g Granoliva Vegan Pesto
-
230g Pinsa bodem
-
5g Basilicum blaadjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 °C
- Bedek de bodem van de pinsa met de Granoliva Tomaat tapenade
- Snij vervolgens de vegan mozzarella in schijfjes
- Plaats deze op de pinsa
- Schuif de pinsa voor 5 min in de oven
- Werk deze vervolgens af met de Granoliva Vegan pesto (doe de pesto in een spuitzak om te drizzelen over de pizza), enkele gegrilde artisjokharten, halfgedroogde kerstomaatjes, gehalveerde olijfjes en blaadjes basilicum
- Buon appetito!