Pizza eenvoudig en lekker
Ingrediënten
-
1 plak Pizzadeeg verdeelt in 30 rondjes van diameter 10cm
-
250 g fetakaas in blokjes
-
5 sneetjes gekookte ham
-
Verse oreganoblaadjes
-
50 Granoliva Halfgedroogde kerstomaatjes
-
10 Granoliva Groene olijven - in blokjes
-
200 g Granoliva Pesto rosso
-
600 g Basis tomatensaus
-
Zwarte peper uit de molen
Bereidingswijze
- Schik de deeg op baksteen/plaat en prik in met een vork.
- Lepel daarop de saus gemengd met de rode pesto.
- Werk af met reepjes ham, fetablokjes, blokjes groene olijven en halfgedroogde kerstomaatjes.
- Bak krokant in een voorverwarmde oven van 230°C.
- Serveer en werk af met oreganoblaadjes.
- TIP: Serveer de mini-pizza als hapje of dicht geplooid als ‘calzone’, met of zonder ei.