Overslaan en naar de inhoud gaan

Pizza eenvoudig en lekker

Servings

Servings: 10

Ingrediënten

  • 1 plak Pizzadeeg verdeelt in 30 rondjes van diameter 10cm
  • 250 g fetakaas in blokjes
  • 5 sneetjes gekookte ham
  • Verse oreganoblaadjes
  • 50 Granoliva Halfgedroogde kerstomaatjes
  • 10 Granoliva Groene olijven - in blokjes
  • 200 g Granoliva Pesto rosso
  • 600 g Basis tomatensaus
  • Zwarte peper uit de molen

Bereidingswijze

  1. Schik de deeg op baksteen/plaat en prik in met een vork.
  2. Lepel daarop de saus gemengd met de rode pesto.
  3. Werk af met reepjes ham, fetablokjes, blokjes groene olijven en halfgedroogde kerstomaatjes.
  4. Bak krokant in een voorverwarmde oven van 230°C.
  5. Serveer en werk af met oreganoblaadjes.
  6. TIP: Serveer de mini-pizza als hapje of dicht geplooid als ‘calzone’, met of zonder ei.