Overslaan en naar de inhoud gaan

Spring Pizza

Servings

Servings: 4

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 20 min

Moeilijkheid:

Ingrediënten

  • Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
  • Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
  • Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
  • Pizzabodem
  • Tomatensaus arrabiata
  • Ricotta

Benodigde producten

Risotto van spelt ai porcini

De Risotto van spelt ai porcini is een voedzaam gerecht gemaakt met volkoren spelt, gesmoorde sjalot en knoflook, afgelost met rode wijn. Spelt wordt langzaam gekookt in bouillon tot beetgaar, waarna Parmezaanse kaas, boter en verse peterselie worden toegevoegd voor extra romigheid. Serveer met artisjokharten en erwten voor een heerlijk rijke maaltijd.

Lees meer

Tapasbord met bruschetta

Het Tapasbord met bruschetta is een uitnodigend en veelzijdig gerecht, perfect voor een gezellige avond. Het bord is gevuld met verschillende soorten bruschetta, geserveerd met grissini-sticks en apéro cups. Dit biedt een ideale combinatie van smaken en texturen, perfect voor het delen met vrienden en familie.

Lees meer

Midden Oosterse tapas plank

Deze Midden Oosterse tapas plank serveer je in een mum van tijd aan je klanten. De kleurrijke plank bevat een breed palet aan verrassende nieuwe Oosterse smaken. Ontdek de heerlijke halloumi frietjes, de pittige houmous, olijven, zoete aardappeldip, labneh,... Klaar voor een geweldige smaakbeleving? 

Lees meer

Bladerdeeghapjes met groene pesto culinair

Niets heerlijker dan de warme geur van versgebakken bladerdeeg. We dagen je uit om je mooiste twist – kwaliteiten naar boven te halen voor deze ovenverse hapjes.

Lees meer

Bereiding

  1. Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata 

     

  2. beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes. 

     

  3. Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min

     

  4. Werk af met Oregano 

     

Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite. 

Gerelateerde recepten

Risotto van spelt ai porcini

De Risotto van spelt ai porcini is een voedzaam gerecht gemaakt met volkoren spelt, gesmoorde sjalot en knoflook, afgelost met rode wijn. Spelt wordt langzaam gekookt in bouillon tot beetgaar, waarna Parmezaanse kaas, boter en verse peterselie worden toegevoegd voor extra romigheid. Serveer met artisjokharten en erwten voor een heerlijk rijke maaltijd.

Lees meer

Tapasbord met bruschetta

Het Tapasbord met bruschetta is een uitnodigend en veelzijdig gerecht, perfect voor een gezellige avond. Het bord is gevuld met verschillende soorten bruschetta, geserveerd met grissini-sticks en apéro cups. Dit biedt een ideale combinatie van smaken en texturen, perfect voor het delen met vrienden en familie.

Lees meer

Midden Oosterse tapas plank

Deze Midden Oosterse tapas plank serveer je in een mum van tijd aan je klanten. De kleurrijke plank bevat een breed palet aan verrassende nieuwe Oosterse smaken. Ontdek de heerlijke halloumi frietjes, de pittige houmous, olijven, zoete aardappeldip, labneh,... Klaar voor een geweldige smaakbeleving? 

Lees meer

Bladerdeeghapjes met groene pesto culinair

Niets heerlijker dan de warme geur van versgebakken bladerdeeg. We dagen je uit om je mooiste twist – kwaliteiten naar boven te halen voor deze ovenverse hapjes.

Lees meer