Overslaan en naar de inhoud gaan

Brioche met Zoete aardapeldip, krokante kip, paddenstoelen en truffelmayonaise

Ingrediënten

  • 12 st Krokant Kiphaasjes
  • 4 st Brioche Bun
  • 100 g Granoliva Zoete aardappeldip
  • 150 g Paddenstoelen
  • 50 g Edamame boontjes
  • Olijfolie
  • Peper, zout
  • Cress

Bereidingswijze

  1. Verhit friteuse op 175℃. 
  2. Toast de Brioche bun lichtelijk op de snijkanten. 
  3. Breng water aan de kook en blancheer hierin lichtelijk de edamame boontjes en spoel deze vervolgens met koud water. 
  4. Maak de paddenstoelen schoon en maak deze kort aan in een koekenpan.
  5. Voeg hierbij de boontjes toe. 
  6. Frituur de kiphaasjes gedurende 3 ä 4 minuten. 
  7. Smeer de onderkant van de bun in met de zoete aardappeldip en dresseer hierop de haasjes. 
  8. Werk af met de paddenstoelen en dopjes zoete aardappeldip. 
  9. Garneer met cress en leg de bovenkant van de bun erop.
  10. Eet smakelijk!