
Brioche met Zoete aardapeldip, krokante kip, paddenstoelen en truffelmayonaise
Ingrediënten
-
12 st Krokant Kiphaasjes
-
4 st Brioche Bun
-
100 g Granoliva Zoete aardappeldip
-
150 g Paddenstoelen
-
50 g Edamame boontjes
-
Olijfolie
-
Peper, zout
-
Cress
Bereidingswijze
- Verhit friteuse op 175℃.
- Toast de Brioche bun lichtelijk op de snijkanten.
- Breng water aan de kook en blancheer hierin lichtelijk de edamame boontjes en spoel deze vervolgens met koud water.
- Maak de paddenstoelen schoon en maak deze kort aan in een koekenpan.
- Voeg hierbij de boontjes toe.
- Frituur de kiphaasjes gedurende 3 ä 4 minuten.
- Smeer de onderkant van de bun in met de zoete aardappeldip en dresseer hierop de haasjes.
- Werk af met de paddenstoelen en dopjes zoete aardappeldip.
- Garneer met cress en leg de bovenkant van de bun erop.
- Eet smakelijk!
