Croque sweet pink
Ingrediënten
-
2 sneetjes wit toastbrood
-
60 g Granoliva Zoete peper roomkaas tapenade
-
Zwarte peper uit de molen
-
70 g gerookte zalm
-
1 g fijngehakte salie
-
15 g Granoliva Sweety drops
-
1 sneetje geitenkaas type Chavoux
-
vloeibare boter voor bakken & braden
Bereidingswijze
- Warm de oven voor op 200°C.
- Beleg één toast met de zoe peper roomkaas-tapenade met daarop wat zwarte peper en de gerookte zalm. Schik daarop de salie en de Sweety Drops. Schik daarop een sneetje geitenkaas en leg dicht.
- Bestrijk de toast aan beide kanten met de vloeibare boter.
- Leg op bakpapier of siliconen mat en bak aan ieder kant 3 minuten.
- Tip: Serveer met extra zoete peper roomkaas tapenade afgewerkt met Sweety Drops en salie.
- Smakelijk!