Overslaan en naar de inhoud gaan

Croque sweet pink

Ingrediënten

  • 2 sneetjes wit toastbrood
  • 60 g Granoliva Zoete peper roomkaas tapenade
  • Zwarte peper uit de molen
  • 70 g gerookte zalm
  • 1 g fijngehakte salie
  • 15 g Granoliva Sweety drops
  • 1 sneetje geitenkaas type Chavoux
  • vloeibare boter voor bakken & braden

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 200°C.
  2. Beleg één toast met de zoe peper roomkaas-tapenade met daarop wat zwarte peper en de gerookte zalm. Schik daarop de salie en de Sweety Drops. Schik daarop een sneetje geitenkaas en leg dicht.
  3. Bestrijk de toast aan beide kanten met de vloeibare boter.
  4. Leg op bakpapier of siliconen mat en bak aan ieder kant 3 minuten.
  5. Tip: Serveer met extra zoete peper roomkaas tapenade afgewerkt met Sweety Drops en salie.
  6. Smakelijk!