Croque mambo italiano
Ingrediënten
-
Meergranenbrood
-
Granoliva Houmous basilicum
-
Mozzarella
-
Granoliva Pesto Verde spread
-
Granoliva Halfgedroogde tomaatjes
Bereidingswijze
- Koop een ongesneden meergranenbrood. Doe dit best enkele dagen op voorhand, zodat het brood makkelijker besmeerbaar is.
- Snij met een broodmes dikke sneden van ongeveer 2cm.
- Verhit het croquemachine
- Besmeer beide sneden met Granoliva Houmous basilicum.
- Snij de mozzarella in blokjes en meng er wat pesto onder. Voeg vervolgens de halfdroogde tomaatjes toe en meng het geheel opnieuw.
- Beleg één helft van de Houmousboterham met de salsa van tomaat en mozzarella
- Vouw de boterhamhelften op mekaar en toast het geheel mooi bruin in het croquemachine
- Snij de boterhamhelften doormidden en presenteer ze op een bord
- Garneer eventueel met wat salsa van mozzarella-tomaat en een toefje pesto
- eet smakelijk!