Overslaan en naar de inhoud gaan

Croque mambo italiano

Ingrediënten

  • Meergranenbrood
  • Granoliva Houmous basilicum
  • Mozzarella
  • Granoliva Pesto Verde spread
  • Granoliva Halfgedroogde tomaatjes

Bereidingswijze

  1. Koop een ongesneden meergranenbrood. Doe dit best enkele dagen op voorhand, zodat het brood makkelijker besmeerbaar is. 
  2. Snij met een broodmes dikke sneden van ongeveer 2cm.
  3. Verhit het croquemachine
  4. Besmeer beide sneden met Granoliva Houmous basilicum.
  5. Snij de mozzarella in blokjes en meng er wat pesto onder. Voeg vervolgens de halfdroogde tomaatjes toe en meng het geheel opnieuw.
  6. Beleg één helft van de Houmousboterham met de salsa van tomaat en mozzarella
  7. Vouw de boterhamhelften op mekaar en toast het geheel mooi bruin in het croquemachine
  8. Snij de boterhamhelften doormidden en presenteer ze op een bord
  9. Garneer eventueel met wat salsa van mozzarella-tomaat en een toefje pesto
  10. eet smakelijk!