Overslaan en naar de inhoud gaan

Kabeljauw a la toscane

Ingrediënten

  • 1 kg Kabeljauwhaas
  • 100 g Pistachenoten, gehakt
  • 100 g Broodkruim
  • 500 g Granoliva Toscaanse Tapenade / Andere Variant Tapenade
  • 1 Bot Postelein

Bereidingswijze

  1. Snijd de kabeljauwhaas in 10 gelijke delen.
  2. Meng het broodkruim en de Toscaanse Tapenade en smeer dit bovenop de stukken kabeljauw.
  3. Gaar de vis gedurende 4 minuten op 160° C.
  4. Werk af met gehakte pistachenoten en blaadjes postelein.
  5. Tip: Serveer met aardappelpuree met een toets van zwarte olijven tapenade.
    In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van Toscaanse Tapenade.
  6. Tip: U kan de vis ook bereiden met een andere variant tapenade: vb. Tomaten tapenade, … of voor een zomerse variant met Sweet Bite®tapenade.