Overslaan en naar de inhoud gaan

Spelt met scampi gegrilde groenten en butternut

Ingrediënten

  • 6 scampi
  • 2 g Baharat kruiden
  • 5 cl Acacia honing
  • Verse peterselie
  • 120 g Spelt
  • 3 dl Groentebouillon
  • 60 g Butternut pompoen
  • Granoliva Gegrilde courgette
  • Granoliva Sweety drops

Bereidingswijze

  1. Meng de spelt onder de bouillon en breng aan de kook, zet onder deksel en laat 20 minuten zacht doorkoken. Spoel kort onder koud water.
  2. Meng de spelt met gegrilde courgett, champignons en sweety drops
  3. Grill de scampi krokant en breng op smaak met de Baharat.
  4. Presenteer de Butternut  met daarop de accacia honing, en gemengde spelt in een ‘jar’.
  5. Werk af met de scampi en verse peterselieblaadjes.
  6. Smakelijk!