Overslaan en naar de inhoud gaan

Spring Pizza

Servings

Servings: 4

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 20 min

Moeilijkheid:

Ingrediënten

  • Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
  • Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
  • Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
  • Pizzabodem
  • Tomatensaus arrabiata
  • Ricotta

Benodigde producten

Croque grill it

De Croque Grill it is een pittige tosti met meergranenbrood, besmeerd met pittige houmous en belegd met fetakaas en gegrilde paprikamix. Voeg tapenade van paprika toe voor extra smaak, en grill het geheel in een croquemachine tot het knapperig en goudbruin is. Een heerlijke en snelle lunch met een mediterrane twist!

Lees meer

Risotto van spelt ai porcini

De Risotto van spelt ai porcini is een voedzaam gerecht gemaakt met volkoren spelt, gesmoorde sjalot en knoflook, afgelost met rode wijn. Spelt wordt langzaam gekookt in bouillon tot beetgaar, waarna Parmezaanse kaas, boter en verse peterselie worden toegevoegd voor extra romigheid. Serveer met artisjokharten en erwten voor een heerlijk rijke maaltijd.

Lees meer

Nacho’s

De Nachos zijn een heerlijke snack of maaltijd, perfect om te delen. Belegd met guacamole, tapenade van kaas, en gesneden chilipepers, worden ze afgewerkt met cherry tomaatjes en een snufje koriander. Serveer met Louisiana hot sauce voor een extra kick. Een smakelijke en veelzijdige optie voor elke gelegenheid!

Lees meer

Tapasbord met bruschetta

Het Tapasbord met bruschetta is een uitnodigend en veelzijdig gerecht, perfect voor een gezellige avond. Het bord is gevuld met verschillende soorten bruschetta, geserveerd met grissini-sticks en apéro cups. Dit biedt een ideale combinatie van smaken en texturen, perfect voor het delen met vrienden en familie.

Lees meer

Sparkling sun broodje

De Sparkling Sun is een verfrissend gerecht met een meergranenbroodje, belegd met guacamole, gerookte Omegabaars, en een gegrilde paprikamix. Het broodje wordt afgewerkt met een mandarijntartaar, gemaakt van banaansjalot, mandarijnzestes, sap en verse salie. Dit zorgt voor een heerlijke balans van romige en frisse smaken.

Lees meer

Veggie houmous broodje

De Veggie houmous is een heerlijke ciabatta, kort gegrild en belegd met houmous gemengd met sojasaus en grof zeezout. Het broodje wordt verder gevuld met sojascheuten, sojabonen, half-gedroogde tomaatjes, gegrilde aubergine en rucola. Een perfect vegetarisch broodje dat je ook kunt aanpassen door tomaatjes te vervangen met gegrilde paprika, of extra Breydel ham of gerookte zalm toe te voegen.

Lees meer

Veggie croque

De Veggie Croque is een smaakvolle variant van de klassieke croque, gemaakt met pizzabodems. Bestrijk de ene bodem met tomaat-mascarpone en de andere met sweet bite tapenade. Voeg gebakken Jonagold appelblokjes, verse rucola, en brie toe. Leg de tweede bodem erop en grill het geheel tot het krokant is. Een heerlijke combinatie van zoet, romig en hartig!

Lees meer

Spring pizza

De Spring pizza is een lichte, frisse pizza met een krokante bodem, belegd met hummus, pittige arrabbiata saus, gegrilde courgette, ricotta, en snacking tomaatjes. Na het afbakken in de oven, werk je de pizza af met een vleugje oregano. Voor extra crunch kun je hazelnoten of pistachenoten toevoegen. Een heerlijk gerecht vol lente-inspiratie!

Lees meer

Pasta pesto

De Pasta Pesto is een eenvoudig en smaakvol gerecht. Kook spaghetti in gezouten water, giet af en meng met Pesto Verde spread. Serveer met een royale hoeveelheid geraspte Grangusto-kaas. Snel en heerlijk voor een doordeweekse maaltijd!

Lees meer

Bereiding

  1. Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata 

     

  2. beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes. 

     

  3. Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min

     

  4. Werk af met Oregano 

     

Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite. 

Gerelateerde recepten

Croque grill it

De Croque Grill it is een pittige tosti met meergranenbrood, besmeerd met pittige houmous en belegd met fetakaas en gegrilde paprikamix. Voeg tapenade van paprika toe voor extra smaak, en grill het geheel in een croquemachine tot het knapperig en goudbruin is. Een heerlijke en snelle lunch met een mediterrane twist!

Lees meer

Risotto van spelt ai porcini

De Risotto van spelt ai porcini is een voedzaam gerecht gemaakt met volkoren spelt, gesmoorde sjalot en knoflook, afgelost met rode wijn. Spelt wordt langzaam gekookt in bouillon tot beetgaar, waarna Parmezaanse kaas, boter en verse peterselie worden toegevoegd voor extra romigheid. Serveer met artisjokharten en erwten voor een heerlijk rijke maaltijd.

Lees meer

Nacho’s

De Nachos zijn een heerlijke snack of maaltijd, perfect om te delen. Belegd met guacamole, tapenade van kaas, en gesneden chilipepers, worden ze afgewerkt met cherry tomaatjes en een snufje koriander. Serveer met Louisiana hot sauce voor een extra kick. Een smakelijke en veelzijdige optie voor elke gelegenheid!

Lees meer

Tapasbord met bruschetta

Het Tapasbord met bruschetta is een uitnodigend en veelzijdig gerecht, perfect voor een gezellige avond. Het bord is gevuld met verschillende soorten bruschetta, geserveerd met grissini-sticks en apéro cups. Dit biedt een ideale combinatie van smaken en texturen, perfect voor het delen met vrienden en familie.

Lees meer

Sparkling sun broodje

De Sparkling Sun is een verfrissend gerecht met een meergranenbroodje, belegd met guacamole, gerookte Omegabaars, en een gegrilde paprikamix. Het broodje wordt afgewerkt met een mandarijntartaar, gemaakt van banaansjalot, mandarijnzestes, sap en verse salie. Dit zorgt voor een heerlijke balans van romige en frisse smaken.

Lees meer

Veggie houmous broodje

De Veggie houmous is een heerlijke ciabatta, kort gegrild en belegd met houmous gemengd met sojasaus en grof zeezout. Het broodje wordt verder gevuld met sojascheuten, sojabonen, half-gedroogde tomaatjes, gegrilde aubergine en rucola. Een perfect vegetarisch broodje dat je ook kunt aanpassen door tomaatjes te vervangen met gegrilde paprika, of extra Breydel ham of gerookte zalm toe te voegen.

Lees meer

Veggie croque

De Veggie Croque is een smaakvolle variant van de klassieke croque, gemaakt met pizzabodems. Bestrijk de ene bodem met tomaat-mascarpone en de andere met sweet bite tapenade. Voeg gebakken Jonagold appelblokjes, verse rucola, en brie toe. Leg de tweede bodem erop en grill het geheel tot het krokant is. Een heerlijke combinatie van zoet, romig en hartig!

Lees meer

Spring pizza

De Spring pizza is een lichte, frisse pizza met een krokante bodem, belegd met hummus, pittige arrabbiata saus, gegrilde courgette, ricotta, en snacking tomaatjes. Na het afbakken in de oven, werk je de pizza af met een vleugje oregano. Voor extra crunch kun je hazelnoten of pistachenoten toevoegen. Een heerlijk gerecht vol lente-inspiratie!

Lees meer

Pasta pesto

De Pasta Pesto is een eenvoudig en smaakvol gerecht. Kook spaghetti in gezouten water, giet af en meng met Pesto Verde spread. Serveer met een royale hoeveelheid geraspte Grangusto-kaas. Snel en heerlijk voor een doordeweekse maaltijd!

Lees meer