Bollywood couscous
Ingrediënten
-
Arachideolie
-
Kokosmelk
-
Curry pasta
-
Gember
-
Granoliva Halfgedroogde tomaatjes
-
Kikkererwten
-
Bloemkool
-
Granoliva Gegrilde paprikamix
-
Rode ui
-
Knofook
-
Chilipeper
-
Kurkuma
-
Paprikapoeder
-
Komijn
-
Koriander
-
4 grains coucsous
Bereidingswijze
- Maak de bloemkool schoon en snij in hapklare roosjes.
- Verhit een scheut arachideolie op een matig vuur.
- Voeg van zodra de olie heet is de bloemkoolroosjes toe.
- Schil de gemberknol en snij in fijne julienne. Voeg deze toe aan de pan, samen met de in ringen versneden rode ui en de verpulverde teen look.
- Snij de rode chilipeper overlangs en verwijder zaadjes. Hak de pepers fijn en voeg ze toe aan de wok.
- Vervolgens mogen de Indische currypasta en de overige kruiden toegevoegd worden. Laat ze even meestoven.
- Ondertussen zijn de groenten gebakken, maar nog niet gaar.
- Voeg de Granoliva halfgedroogde tomaatjes en de gegrilde paprika toe. Roer het geheel om en laat alles verder bakken.
- Doe een scheutje water in de wok en voeg een blik kokosmelk toe.
- Laat de kikkererwten verlekken en doe ze in de wok.
- Zet het vuur zachter en laat het groentemengsel sudderen.
- Kook ondertussen de bulgur gaar.
- Spoel de takjes koriander en versnij met een hakmes.
- Neem een diep bord en doe hierin wat gekookte bulgur. Giet wat van het groentemengsel over de bulgur en werk af met wat koriander.