Overslaan en naar de inhoud gaan

Broodsticks met tapenade variatie

Ingrediënten

  • Granoliva Groene Olijven Tapenade
  • Granoliva Sweet Bite Tapenade
  • Granoliva Paprika Tapenade
  • Granoliva Zoete Pepers met roomkaas
  • Mini-longuettes
  • Olijfolie

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de Mini-longuettes gedurende 30 min op een bakplaat.
  2. Snijd de longuettes 2 maal overlangs door, en verkrijg zo langwerpige sticks.
  3. Kruid de broodsticks met peper en grof zout en voeg een scheutje Olijfolie toe.
  4. Meng alles goed samen.
  5. Bak de broodsticks krokant gedurende 6 min op 175°C in een voorverwarmde
    oven.
  6. Laat vervolgens afkoelen.
  7. Dresseer de broodsticks op een plankje en serveer met de diverse Granoliva tapenades en zoete pepers met roomkaas.
  8. TIP: Zonder de zoete pepers met roomkaas serveert u hier een lactosevrij aperitief.