Broodsticks met tapenade variatie
Ingrediënten
-
Granoliva Groene Olijven Tapenade
-
Granoliva Sweet Bite Tapenade
-
Granoliva Paprika Tapenade
-
Granoliva Zoete Pepers met roomkaas
-
Mini-longuettes
-
Olijfolie
Bereidingswijze
- Ontdooi de Mini-longuettes gedurende 30 min op een bakplaat.
- Snijd de longuettes 2 maal overlangs door, en verkrijg zo langwerpige sticks.
- Kruid de broodsticks met peper en grof zout en voeg een scheutje Olijfolie toe.
- Meng alles goed samen.
- Bak de broodsticks krokant gedurende 6 min op 175°C in een voorverwarmde
oven. - Laat vervolgens afkoelen.
- Dresseer de broodsticks op een plankje en serveer met de diverse Granoliva tapenades en zoete pepers met roomkaas.
- TIP: Zonder de zoete pepers met roomkaas serveert u hier een lactosevrij aperitief.