Overslaan en naar de inhoud gaan

Kroepoek met inktvis en rode pesto

Servings

Servings: 10

Ingrediënten

  • 40 Kroepoek chips – formaat midden
  • 400 g Voorgekookte inktvis armen
  • 40 Granoliva Sweety Drops
  • 20 Granoliva Halfgedroogde tomaatjes
  • Verse bieslook
  • Olijfkruid
  • Zwarte sesamzaadjes
  • 150 g Granoliva Pesto rosso spread
  • 150 g Zure room

Bereidingswijze

  1. Snijd de inktvisarmen in fijne plakjes en snijd de halfgedroogde tomaatjes doormidden.
  2. Meng de rode pesto met de zure room en doe in een spuitzak.
  3. Schik de kroepoek met daarop een plakje inktvis en 2 toefjes rode pesto.
  4. Werk af met de halfgedroogde tomaatjes, Sweety Drops, de verse kruiden en het sesamzaad.