Tri sateetje met kefta
Ingrediënten
-
10 Granoliva Zoete Pepers met Roomkaas
-
10 Knikkers van Komkommer
-
300 g Lamsgehakt
-
50 g Gedroogde Abrikozen, brunoise
-
2 Koffielepels Garam Masala
-
1 Eiwit
-
20 g Paneermeel
-
1/3 Bot Koriander, fijngehakt
-
1/2 Bot Munt, fijngehakt
-
250 ml Yoghurt
-
Ciderazijn
Bereidingswijze
- Bereid de kefta als volgt: Snijd de gedroogde abrikozen in kleine brunoise. Hak de koriander fijn. Voeg dit bij het lamsgehakt en meng samen het paneermeel, het eiwit, de garam masala, peper en zout.
- Vorm kleine balletjes en rooster deze aan alle kanten bruin en gaar.
- Prik de keftaballetjes, de zoete pepers en de knikkers van komkommer op een satéstokje.
- Tip: Serveer met een yoghurtsausje op smaak gebracht met een scheutje ciderazijn, peper en zout en gehakte munt.