Houmous dip
Ingrediënten
-
Granoliva Houmous original
-
70g Geroosterde kikkererwten
-
80ml olijfolie
-
20g Ras el Hannout
-
2g Baharat
-
15st pistachenoten
-
1/2 Citroenzeste
-
2st Libanees brood
-
3g Peterselie
-
1g Fleur de sel
-
30ml Olijfolie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Mix de kikkererwten met Ras el Hannout en olijfolie en rooster gedurende 5 à 10 min in de voorverwarmde oven (180°C).
- Verdeel de Granoliva Houmous original op een bordje en besprenkel met olijfolie.
- Verdeel de geroosterde kikkererwten over de houmous.
- Recept voor 3 à 4 personen • Bereidingstijd: ± 15 min
- Bestrooi het geheel met de Baharat kruiden en fleur de sel.
- Verdeel vervolgens de pistachenoten en de peterselie over het geheel en werk af met de citroen zeste.
- Bak het Libanees brood 2 - 3 min in de oven. Het moet warm zijn, niet krokant.
Klaar om te sharen!