Overslaan en naar de inhoud gaan

Houmous dip

Servings

Servings: 4

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 15min

Moeilijkheid:

Foodcost: € 0.83

Ingrediënten

  • Granoliva Houmous original
  • 70g Geroosterde kikkererwten
  • 80ml olijfolie
  • 20g Ras el Hannout
  • 2g Baharat
  • 15st pistachenoten
  • 1/2 Citroenzeste
  • 2st Libanees brood
  • 3g Peterselie
  • 1g Fleur de sel
  • 30ml Olijfolie

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Mix de kikkererwten met Ras el Hannout en olijfolie en rooster gedurende 5 à 10 min in de voorverwarmde oven (180°C).
  • Verdeel de Granoliva Houmous original op een bordje en besprenkel met olijfolie.
  • Verdeel de geroosterde kikkererwten over de houmous.
  • Recept voor 3 à 4 personen • Bereidingstijd: ± 15 min
  • Bestrooi het geheel met de Baharat kruiden en fleur de sel.
  • Verdeel vervolgens de pistachenoten en de peterselie over het geheel en werk af met de citroen zeste.
  • Bak het Libanees brood 2 - 3 min in de oven. Het moet warm zijn, niet krokant.

    Klaar om te sharen!