Overslaan en naar de inhoud gaan

Wafel van rode biet met rib fingers en zoete aardappeldip

Ingrediënten

  • 20 st Ribfingers/Spareribs
  • 200 g Wafelbeslag rode biet
  • 120 g Granoliva Zoete aardappeldip
  • 100 g Truffelmayonaise
  • Olijfolie
  • Cress
  • Granoliva Sweety drops

Bereidingswijze

  1. Verwarm het wafelijzer voor en vet deze licht in met olie. 
  2. Portioneer het beslag met een ijslepel en doe dee in het wafelijzer. 
  3. Bak tot wafel in het ijzer gedurende 3 á 4 minuten. 
  4. Verhit In een koekenpan de olijfolie en bak de rib fingers/ spareribs licht krokant aan. 
  5. Dreseer het bord met zoete aardapeldip en leg hierop de rib fingers/ spareribs. 
  6. Werk af met dopjes zoete aardappeldip en truffelmayonaise. 
  7. Garneer met cress en sweety drops.
  8. Eet smakelijk!