Ceviche van kabeljauw
Ingrediënten
-
1.2 kg kabeljauwhaas in fijne plakjes
-
10 piquillo-paprika in ringen
-
1 grote rode ajuin versnipperd
-
2 rode pompelmoes ‘a vif gesneden’
-
30 groene asperges beetgaar gekookt
-
Zestes van 1 pompelmoes in ultra fijne reepjes
-
500 g Granoliva Zoete peper roomkaas tapenade
-
Olijfkruid
-
1 dl Groentebouillon
-
Sap van 1 limoen en 1 pompelmoes
-
Zwarte peper uit de molen
Bereidingswijze
- Maak de marinade door alle ingrediënten met elkaar te mixen.
- Schik de carpaccio van kabeljauw en borstel deze in met de marinade en daarna met de zoete peper roomkaas tapenade.
- Werk af met de paprika in reepjes, de groene asperges, gehakte rode ajuin en pompelmoespartjes.
- Als finishing touch verdeel je olijftakjes, zestes van pompelmoes en een draai van de pepermolen.
- Presentatie: Serveer met toast van kruidenbrood (focaccia, ciabatta).