
Recepten

Gegrilde tonijn couscous en paprika tapenade
Gegrilde Tonijn met Couscous en Paprika-tapenade: Deze verfijnde maaltijd combineert gegrilde tonijnfilet gekruid met Ras-el-hanout, op een basis van 4-granen couscous en beetgare bimi. De tonijn wordt geserveerd met Provençaalse olijven en een kruidige saus op basis van groentenbouillon en een spicy lemon tagine-pasta. Perfect afgewerkt met limoenrasp en tahooncress voor een frisse toets.

Penne al arrabiata
Penne al Arrabiata is een pittige, Italiaanse pastaschotel met tomaten, spek, rode peper, en knoflookolijven. De sjalotten en knoflook worden gestoofd met spek en pepers, waarna geconcasseerde tomaten toegevoegd worden. Na een uur sudderen worden de olijven en gekookte pasta gemengd met de saus, en het gerecht wordt afgemaakt met verse tomaten en peterselie. Heerlijk met een extra scheutje Louisiana Hot Sauce voor wie van pit houdt!
Deel jouw inspiratie met ons!
Als echte Granoliva-fan weet jij als geen ander hoe je de smaken van de Middellandse Zee tot leven brengt. Heb jij een meesterlijk recept, een creatieve food hack of een unieke presentatie met onze producten? Wij kunnen niet wachten om jouw ideeën te zien!
Deel jouw creaties met ons via het contactformulier, of tag ons op socials met #GranolivaOfficial. Wie weet schittert jouw gerecht binnenkort op onze website of socials en inspireer je anderen om aan de slag te gaan met de pure smaak van Granoliva. Samen maken we de Mediterrane keuken nog mooier!
