perles-de-couscous-a-lorientale
Ingrédients
-
100g Granoliva Piquillo tapenade
-
100g Granoliva Groene olijven
-
100g rode kidneybonen
-
20g Veldsla
-
1 Rode puntpaprika ontpit in ringen
-
400g Pearl Couscous
-
1 L Groentebouillon
-
80g Granoliva gegrilde paprika
-
Verse koriander fijngehakt
-
10g Raz-el-Hanout kruiden
-
2 dl olijfolie of olie van de Granoliva gegrilde paprika
Bereidingswijze
- Giet de kokende bouillon op de parel couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken.
- Roer de couscous los met vork. Meng er de paprika door.
- Warm de olie met de kruiden, neem van het vuur en werk af met gehakte koriander.
- Schik de couscous in uw bowl en schik er de andere ingrediënten bij.
- Serveer met de olie
- smakelijk!