Aller au contenu principal

perles-de-couscous-a-lorientale

Portions

Portions: 10

Temps de préparation

Temps de préparation: 20min

Difficulté:

Foodcost: € 3.00

Ingrédients

  • 100g Granoliva Piquillo tapenade
  • 100g Granoliva Groene olijven
  • 100g rode kidneybonen
  • 20g Veldsla
  • 1 Rode puntpaprika ontpit in ringen
  • 400g Pearl Couscous
  • 1 L Groentebouillon
  • 80g Granoliva gegrilde paprika
  • Verse koriander fijngehakt
  • 10g Raz-el-Hanout kruiden
  • 2 dl olijfolie of olie van de Granoliva gegrilde paprika

Bereidingswijze

  1. Giet de kokende bouillon op de parel couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. 
  2. Roer de couscous los met vork. Meng er de paprika door.
  3. Warm de olie met de kruiden, neem van het vuur en werk af met gehakte koriander.
  4. Schik de couscous in uw bowl en schik er de andere ingrediënten bij.
  5. Serveer met de olie
  6. smakelijk!