Aller au contenu principal

Salade-de-quinoa-fraiche-avec-des-artichauts-et-des-tomates

Portions

Portions: 4

Temps de préparation

Temps de préparation: 15 min

Difficulté:

Foodcost: € 3.00

Ingrédients

  • 400 g Quinoa
  • 1 L Groentebouillon
  • 40g Rode kidneybonen
  • 60g kikkererwten
  • 120 g Granoliva Tomaat tapenade
  • 20 Granoliva Gemarineerde artisjokharten
  • 100 g Granoliva Halfgedroogde kerstomaatjes

Bereidingswijze

  1. Giet de kokende bouillon op de gewassen quinoa
  2. zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken.
  3. Giet af. Meng er de bonen en kikkererwten onder met wat fijngehakte peterselie.
  4. Warm de artisjokken kort in de oven op 180°C.
  5. Schik de quinoa in uw bowl en schik er de andere ingrediënten bij.
  6. Serveer met extra tapenade.