tourelle vegetarienne au quinoa legumes frais et grenade
Ingrédients
-
Quinoa
-
Olijfolie Vinaigrette
-
Sweety Drops
-
Risso Restaurant Evolution
-
Broccoli
-
Pepermunt
-
Sjalot
-
Granaatappel
-
Postelein
-
Lente-ui
-
Look
Bereidingswijze
- Stoof de sjalot en de look zacht met de Risso Restaurant Evolution.
- Voeg 1 deel Quinoa toe en roer goed om.
- Laat kort meestoven en voeg 2 delen bouillon toe.
- Kruid met peper en zout.
- Laat garen onder deksel, tot het vocht verdampt is.
- Snijd de broccoli in roosjes en gaar in kokend gezouten water tot ze beetgaar zijn.
- Koel goed af onder stromend koud water.
- Open de granaatappel en haal de granaatappelpitjes eruit.
- Snijd de lente-ui fijn.
- Meng de afgekoelde Quinoa met de fijngesneden pepermunt, kruid af en dresseer in de ringvorm.
- Breng op smaak met Olijfolie Vinaigrette en werk af met de broccoli, de granaatappelpitjes en de Sweety drops.
- Bestrooi met de fijngesniperde lente-ui en presenteer met postelein.