Overslaan en naar de inhoud gaan

Vegetarisch torentje met quinoa, frisse groentjes en granaatappel

Ingrediënten

  • Quinoa
  • Olijfolie Vinaigrette
  • Sweety Drops
  • Risso Restaurant Evolution
  • Broccoli
  • Pepermunt
  • Sjalot
  • Granaatappel
  • Postelein
  • Lente-ui
  • Look

Bereidingswijze

  1. Stoof de sjalot en de look zacht met de Risso Restaurant Evolution.
  2. Voeg 1 deel Quinoa toe en roer goed om.
  3. Laat kort meestoven en voeg 2 delen bouillon toe.
  4. Kruid met peper en zout.
  5. Laat garen onder deksel, tot het vocht verdampt is.
  6. Snijd de broccoli in roosjes en gaar in kokend gezouten water tot ze beetgaar zijn.
  7. Koel goed af onder stromend koud water.
  8. Open de granaatappel en haal de granaatappelpitjes eruit.
  9. Snijd de lente-ui fijn.
  10. Meng de afgekoelde Quinoa met de fijngesneden pepermunt, kruid af en dresseer in de ringvorm.
  11. Breng op smaak met Olijfolie Vinaigrette en werk af met de broccoli, de granaatappelpitjes en de Sweety drops.
  12. Bestrooi met de fijngesniperde lente-ui en presenteer met postelein.