Berberse kip
Ingrediënten
-
Tortelloni Formaggio
-
Tomatensaus Arrabiata
-
Granoliva Gegrilde courgette
-
Granoliva Gegrilde aubergine
-
Granoliva Knoflook olijven
-
Lahtor
-
Likama Hloa
-
Season Pepper Harissa
-
Zeezout
-
(optioneel) Saffraan
-
Kip in blokjes of in reepjes
-
Sap van 1 limoen
-
Verse peterselie of pijpajuin
Bereidingswijze
- Kruid eerst de kip met de Lahtor (of de saffraan) en met zeezout (of de Likama Hloa).
- Bak de kip, en kleur de blokjes of reepjes mooi aan.
- Voeg de Tomatensaus Arrabiata, Gegrilde groenten en limoensap toe, eventueel met nog wat water of bouillon.
- Laat alles zachtjes garen en voeg de olijven toe en kruid af met de Season Pepper Harissa.
- Laat de Tortelloni’s Formaggio +/- 2 à 3 min. koken en giet af.
- Werk het geheel af met wat verse peterselie of pijpajuin.
- Eet smakelijk!