Overslaan en naar de inhoud gaan

Kaas Penne met Pestogehaktballetjes

Ingrediënten

  • 4 kg Pasta Penne
  • 1 L kaassaus
  • 5 kg rundsgehakt
  • 300 g Granoliva Pesto culinair
  • 100 g pijnboompitten
  • 100 g boter
  • 400 g Granoliva gegrilde courgette
  • Verse basilicum
  • Pijnboompitten

Bereidingswijze

  1. Warm uw oven voor op 180°C.
  2. Stoom de pasta gaar in uw stoomoven. Meng door de warme kaassaus.
  3. Meng voor de gehaktballetjes de pesto met gehakt en pijnboompitten. 
  4. Vorm gelijke balletjes en bak ze aan in de boter. 
  5. Gaar verder in uw oven.
  6. Schik de KaasPenne en werk af met enkele gehaktballetjes, gegrilde courgette en de verschillende garnituren.
  7. Opwarmen: 20 min in voorverwarmde oven van 130°C of microwave 7 min op 750W.
  8. TIP: Dit gerecht kan perfect koud geassembleerd worden en zo in de toog gepresenteerd worden.