Kaas Penne met Pestogehaktballetjes
Ingrediënten
-
4 kg Pasta Penne
-
1 L kaassaus
-
5 kg rundsgehakt
-
300 g Granoliva Pesto culinair
-
100 g pijnboompitten
-
100 g boter
-
400 g Granoliva gegrilde courgette
-
Verse basilicum
-
Pijnboompitten
Bereidingswijze
- Warm uw oven voor op 180°C.
- Stoom de pasta gaar in uw stoomoven. Meng door de warme kaassaus.
- Meng voor de gehaktballetjes de pesto met gehakt en pijnboompitten.
- Vorm gelijke balletjes en bak ze aan in de boter.
- Gaar verder in uw oven.
- Schik de KaasPenne en werk af met enkele gehaktballetjes, gegrilde courgette en de verschillende garnituren.
- Opwarmen: 20 min in voorverwarmde oven van 130°C of microwave 7 min op 750W.
- TIP: Dit gerecht kan perfect koud geassembleerd worden en zo in de toog gepresenteerd worden.