Overslaan en naar de inhoud gaan

Pasta van courgette

Ingrediënten

  • Verse courgettes
  • Rode ui
  • Halfgedroogde kerstomaatjes
  • Knoflook
  • Granoliva Pesto Verde Spread
  • Pijnboompitten
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Fetakaas

Bereidingswijze

  1. Was de courgette en maak pasta slierten met een sliertenmaker. Laat ze verlekken in een vergiet.
  2. Versnipper de look, snij de rode ajuin in lange stukken en fruit alles aan in wat olijfolie.
  3. Voeg de kerstomaatjes toe en bak ze kort mee.
  4. Doe hetzelfde met de pasta van courgette.
  5. Neem het geheel van het vuur en meng er enkele eetlepels pesto doorheen.
  6. Rooster wat pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
  7. Verbrokkel wat fetakaas over het geheel en werk eventueel af met enkele toefjes pesto.