Overslaan en naar de inhoud gaan

Saltimbocca e Ravioli Funghi

Ingrediënten

  • Ravioli Funghi
  • Tomatensaus Mascarpone
  • Granoliva Gegrilde paprikamix
  • Italiaanse rauwe ham gesneden
  • Mozzarella Filante geraspt
  • Spice Mix
  • Kalkoenlapjes

Bereidingswijze

Saltimbocca:

  1. Kruid de kalkoenlapjes met de Spice Mix, beleg ze  vervolgens met de Mozzarella Filante en de Italiaanse ham.
  2. Rol de kalkoenlapjes op en kleur ze even aan in de pan.
  3. Giet er de Tomatensaus Mascarpone over, bedek alles met de Gegrilde paprika, en gaar verder.

Ravioli Funghi:

  1. Bak de Ravioli Funghi krokant in olijfolie, of frituur ze.
  2. Kruid ze vervolgens met de Spice Mix. 
  3. Serveer de ravioli met de saltimbocca.