Libanese salade
Ingrediënten
-
60g Granoliva Houmous curry
-
15g Sweety drops
-
30ml Basis dressing: 100ml Sushi azijn, 200ml Zonnebloemolie
-
1/2 Avocado
-
20g Walnoten gehakt
-
20g Cranberries gedroogd
-
1st tomaat
-
80g Jonge spinazie
-
1st Abrikoos
-
3g Platte peterselie
-
1st Za'atar
-
1g Fleur de sel
-
10ml Olijfolie
Bereidingswijze
- Meng de sushi azijn met de zonnebloemolie en zet de dressing opzij.
- Snij de tomaat en avocado grof en voeg ze samen met de spinazie toe aan een mengkom.
- Snijd de abrikoos in grove julienne en voeg deze toe aan de kom.
- Voeg walnoten, cranberries, peper, zout en basisdressing toe.
- Meng alles goed met de hand en probeer tijdens het mengen de spinazie en avocado een beetje te kneuzen.
- Proef de salade en breng indien nodig extra op smaak.
- “Veeg” de Granoliva Houmous curry op één helft van het bord en plaats de salade ernaast.
- Werk de salade af met gehakte peterselie en Granoliva Sweety drops.
Serveer op een mooi bord en klaar!