Overslaan en naar de inhoud gaan

Libanese salade

Servings

Servings: 1

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 20min

Moeilijkheid:

Foodcost: € 3.92

Ingrediënten

  • 60g Granoliva Houmous curry
  • 15g Sweety drops
  • 30ml Basis dressing: 100ml Sushi azijn, 200ml Zonnebloemolie
  • 1/2 Avocado
  • 20g Walnoten gehakt
  • 20g Cranberries gedroogd
  • 1st tomaat
  • 80g Jonge spinazie
  • 1st Abrikoos
  • 3g Platte peterselie
  • 1st Za'atar
  • 1g Fleur de sel
  • 10ml Olijfolie

Bereidingswijze

  • Meng de sushi azijn met de zonnebloemolie en zet de dressing opzij.
  • Snij de tomaat en avocado grof en voeg ze samen met de spinazie toe aan een mengkom.
  • Snijd de abrikoos in grove julienne en voeg deze toe aan de kom.
  • Voeg walnoten, cranberries, peper, zout en basisdressing toe.
  • Meng alles goed met de hand en probeer tijdens het mengen de spinazie en avocado een beetje te kneuzen.
  • Proef de salade en breng indien nodig extra op smaak.
  • “Veeg” de Granoliva Houmous curry op één helft van het bord en plaats de salade ernaast.
  • Werk de salade af met gehakte peterselie en Granoliva Sweety drops.

    Serveer op een mooi bord en klaar!