Overslaan en naar de inhoud gaan

Chlada dip met labneh

Servings

Servings: 2

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 10min (5min voorbereiding + 5 min presentatie)

Moeilijkheid:

Foodcost: € 1.01

Ingrediënten

  • 50g Granoliva Labneh - Yoghurt dip munt, citroen & za’atar
  • 3g Munt
  • 25g Komkommer
  • 10g Rode ui
  • 1g Sumak
  • 10g Olijfolie

Bereidingswijze

  1. Snij de komkommer en rode ui brunoise
  2. Snij ook de munt fijn en meng deze onder de komkommer massa
  3. Meng vervolgens de olijfolie eronder heen
  4. Plaats de Granoliva Labneh op een bord, met behulp van een lepel maak je een opening in het midden van het bord.
  5. Voeg dan in het midden de komkommer salade toe en werk af met enkele verse munt blaadjes, olijfolie en sumak. 
  6. Serveer met Libanees brood