Overslaan en naar de inhoud gaan

croque grande

Ingrediënten

  • 2 sneetjes wit toastbrood
  • 40 g Granoliva Houmous original
  • 2 sneetjes Italiaanse salami
  • 4 sneetjes tomaat
  • 3 g Baharat kruiden
  • 40 g Granoliva Gegrilde aubergine
  • 20 g Grana Padanoschilfers
  • vloeibare boter type Bakken & Braden

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 200°C.
  2. Beleg één toast met de houmous met daarop de salami. Schik daarop de sneetjes tomaat met de Baharat kruiden. Werk af met de schijfjes aubergine en de grana padano kaas.
  3. Bestrijk de toast aan beide kanten met de vloeibare boter.
  4. Schik op bakpapier of siliconenmat en bak aan ieder kant 3 minuten.
  5. Tip: Serveer met wat rucola en een sausje van ½ Houmous, ¼ yoghurt,¼ mayonaise en afgewerkt met Baharat kruiden.