croque grande
Ingrediënten
-
2 sneetjes wit toastbrood
-
40 g Granoliva Houmous original
-
2 sneetjes Italiaanse salami
-
4 sneetjes tomaat
-
3 g Baharat kruiden
-
40 g Granoliva Gegrilde aubergine
-
20 g Grana Padanoschilfers
-
vloeibare boter type Bakken & Braden
Bereidingswijze
- Warm de oven voor op 200°C.
- Beleg één toast met de houmous met daarop de salami. Schik daarop de sneetjes tomaat met de Baharat kruiden. Werk af met de schijfjes aubergine en de grana padano kaas.
- Bestrijk de toast aan beide kanten met de vloeibare boter.
- Schik op bakpapier of siliconenmat en bak aan ieder kant 3 minuten.
- Tip: Serveer met wat rucola en een sausje van ½ Houmous, ¼ yoghurt,¼ mayonaise en afgewerkt met Baharat kruiden.