Focaccia italiana
Ingrediënten
-
2 Focaccia’s
-
50 g Granoliva Pesto verde spread / Andere Variant Pesto
-
50 g Granoliva Tomaten tapenade / Andere Variant Tapenade
-
3 Verse Tomaten, in plakjes gesneden
-
6 Sneetjes Pancetta
-
2 Bollen Mozzarella di Bufala, in plakjes gesneden
Bereidingswijze
- Snijd de focaccia middendoor.
- Besmeer één kant van de foccacia met pesto verde van Granoliva.
- Beleg met plakjes mozzarella di bufala, pancetta en verse tomaten.
- Kruid met peper en zout.
- Besmeer de andere helft van de focaccia met tomaten tapenade van Granoliva.
- Snijd de croque in drie en leg deze onder de grill of bak in de pan.
- Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden.
- Tip!
U kan dit gerecht ook bereiden met een andere pesto of met een andere tapenade: vb. Pesto Rosso, Groene Olijven tapenade, Toscaanse Tapenade,..