Sabich Sandwich
Ingrediënten
-
50g Granoliva Houmous original
-
100g Gegrilde aubergine
-
30g Tahini dressing: 80g Tahini pasta, 1⁄2 Citroen, sap, 100g Yoghurt, 1 Teentje knoflook, fijngehakt
-
50g Tomaat-komkommersalade: 100g Kerstomaatjes, in plakjes, 1⁄4 Komkommer, in blokjes, 20g Platte peterselie, grof gehakt, 1 Citroen, 40ml Extra vierge olijfolie
-
1/2 Hardgekookt ei
-
1 Pitabrood
-
20g Mango chutney
-
2 augurken
-
3g Peterselie
-
3g Munt
Bereidingswijze
- Mix de ingrediënten voor de Tahini saus.
- Meng alle ingrediënten voor de tomaatkomkommersalade
in een mengkom. - Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verwarm het pitabrood gedurende 3 à 4 minuten in de oven.
- Besmeer het pitabrood met de houmous, maar niet helemaal tot aan de rand.
- Schik de plakken aubergine op de houmous. Dit mag er een beetje slordig uitzien.
- Verdeel vervolgens de tomaatkomkommersalade over de aubergine.
- Snij de augurken in plakjes en verdeel deze over het geheel.
- Snij het hardgekookt ei in 3 partjes en plaats deze willekeurig op het broodje.
- Werk af met de mango chutney, tahini saus en gesneden munt en peterselie.
Klaar om te serveren!