Overslaan en naar de inhoud gaan

Groentefrietjes met Aioli

Servings

Servings: 4

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 15min

Moeilijkheid:

Foodcost: € 2.00

Ingrediënten

  • Granoliva Aioli
  • Granoliva Pesto verde spread
  • Zoete aardappel
  • Pastinaak
  • Verse dille
  • Lente-ui
  • Granaatappelpitjes
  • Olijfolie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Was de zoete aardappel en pastinaak even in water. Snij ze vervolgens in staafjes van 8 cm lang en 1 cm dik.
  3. Verdeel de frietjes over één helft van de bakplaat. Besprenkel royaal met olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak 7 minuten, draai de frietjes om en bak nog 8 minuten.
  4. Schep de Aioli in een kom en presenteer hierin de gebakken groentefrietjes. Werk af
    met enkele takjes verse dille, schijfjes lente-ui en enkele granaatappelpitjes en wat
    olie van de Pesto verde spread.
  5. Serveer in een mooie kom & geniet!