Groentefrietjes met Aioli
Ingrediënten
-
Granoliva Aioli
-
Granoliva Pesto verde spread
-
Zoete aardappel
-
Pastinaak
-
Verse dille
-
Lente-ui
-
Granaatappelpitjes
-
Olijfolie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Was de zoete aardappel en pastinaak even in water. Snij ze vervolgens in staafjes van 8 cm lang en 1 cm dik.
- Verdeel de frietjes over één helft van de bakplaat. Besprenkel royaal met olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak 7 minuten, draai de frietjes om en bak nog 8 minuten.
- Schep de Aioli in een kom en presenteer hierin de gebakken groentefrietjes. Werk af
met enkele takjes verse dille, schijfjes lente-ui en enkele granaatappelpitjes en wat
olie van de Pesto verde spread. - Serveer in een mooie kom & geniet!