Spicy rijst met rosbief
Ingrediënten
-
350 g Rosbief, julienne
-
1 kg Rijst
-
10 Pijpajuinen
-
100 g Paprika, Geel, brunoise
-
200 g Courgette, brunoise
-
1/3 Bot Koriander
-
5 Soeplepels Granoliva Paprika Tapenade / Andere Variant Tapenade
Bereidingswijze
- Kook de rijst en laat deze afkoelen.
- Bak intussen de brunoise van gele paprika en courgette.
- Snijd de pijpajuinen in stukjes en meng deze met de afgekoelde rijst.
- Voeg de julienne van rosbief, de gebakken brunoise van gele paprika en courgette en de paprika tapenade toe en meng doorheen de rijst.
- Breng op smaak met peper, zout en gehakte koriander.
- In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van Paprika Tapenade.
- Tip:
U kan dit gerecht ook bereiden met een andere variant tapenade: vb. Tomatentapenade, Toscaanse Tapenade, Ansjovistapenade … of voor een frisse zomerse variant: met reepjes kip (ipv rosbief) en Citrus-Agrumestapenade of Sweet Bite®Tapenade.