Overslaan en naar de inhoud gaan

Spicy rijst met rosbief

Ingrediënten

  • 350 g Rosbief, julienne
  • 1 kg Rijst
  • 10 Pijpajuinen
  • 100 g Paprika, Geel, brunoise
  • 200 g Courgette, brunoise
  • 1/3 Bot Koriander
  • 5 Soeplepels Granoliva Paprika Tapenade / Andere Variant Tapenade

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst en laat deze afkoelen.
  2. Bak intussen de brunoise van gele paprika en courgette.
  3. Snijd de pijpajuinen in stukjes en meng deze met de afgekoelde rijst.
  4. Voeg de julienne van rosbief, de gebakken brunoise van gele paprika en courgette en de paprika tapenade toe en meng doorheen de rijst.
  5. Breng op smaak met peper, zout en gehakte koriander.
  6. In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van Paprika Tapenade.
  7. Tip:
    U kan dit gerecht ook bereiden met een andere variant tapenade: vb. Tomatentapenade, Toscaanse Tapenade, Ansjovistapenade …  of voor een frisse zomerse variant: met reepjes kip (ipv rosbief) en Citrus-Agrumestapenade of Sweet Bite®Tapenade.