
Recepten

Mufuletta Sandwich
De Mufuletta Sandwich is een Italiaans-Amerikaans recept met origine in New Orleans. De zwarte olijven tapenade is de basis. Je kan er daarna verschillende lagen naar keuze aan toevoegen. Met Granoliva gingen we voor een heerlijk veggie variant met gegrilde paprika, gegrilde aubergine, groene pesto, venkel en tomaten. Zo krijg je een smaakexplosie op een broodje.

Sabich Sandwich
De Sabich sandwich is een Iraaks-Israëlisch gerecht. Sabich of sabih is Hebreeuws voor pitabroodje
gevuld met gebakken aubergines, hardgekookte eieren, salade, peterselie en tahinisaus. Je kan
meerdere sandwiches tegelijk voorbereiden om zo heel snel te kunnen uitserveren.

Wrap met gerookte zalm en avocado
Guacamole en gerookte zalm zijn een match made in heaven. Als je deze vervolgens serveert in een wrap, heb je meteen een originele en verfrissende lunch klaar voor je klanten.

Dubbel smeerplezier
Creëer de heerlijkste broodjes door unieke smaakcombinaties met de Granoliva spreads te combineren. Ontdek al onze serveertips in het recept onderaan.

Frisse bagel met kaastartinade
Iedereen houdt van bagels. Ze hebben enorm veel smaak en zijn toch lekker luchtig. Varieer met je beleg en verras je klanten met deze heerlijke kaastartinade. De Granoliva kaastartinade werd bereid op basis van geraspte Noord-Hollandse Gouda kaas en is enorm rijk van smaak.

Chili con carne taco's met aioli en guacamole
Chili con carne en taco’s vormen een onweerstaanbare combinatie. Voeg daar aïoli en guacamole aan toe, en je hebt een smaakvolle en verrassende twist op een klassieker. Serveer ze in knapperige taco’s voor een unieke en hartige maaltijd die je klanten zeker zullen waarderen.

Mais-piquillo toast olé
De Maïs-Piquillo toast Olé is een knapperige en smaakvolle toast belegd met maïstapenade, gegrilde courgette, maïs, en dunne plakjes rauwe ham. Afgewerkt met verse rucola en een snufje Mexicaanse kruiden of paprika, biedt deze toast een perfecte balans van hartige en zoete smaken. Voor een vegetarische variant kun je de ham vervangen door extra groenten

Stokbroodje houmous met tomaattapenade
Het Stokbroodje houmous met tomaattapenade combineert romige houmous met zongedroogde tomaatjes en tomatentapenade. Beleg het stokbroodje verder met gourmet ham en verse rucola voor een smakelijke, mediterraanse twist. Een snel en eenvoudig broodje vol smaak!

Boterham houmous
De Boterham houmous is een voedzame sandwich gemaakt met dik gesneden bruin boerenbrood, royaal besmeerd met houmous en belegd met gemarineerde artisjokharten, gegrilde aubergine, en courgette. Het brood wordt eerst licht ingesmeerd met olie uit de gemarineerde groenten voor extra smaak. Een eenvoudige, maar smakelijke lunch.
Deel jouw inspiratie met ons!
Als echte Granoliva-fan weet jij als geen ander hoe je de smaken van de Middellandse Zee tot leven brengt. Heb jij een meesterlijk recept, een creatieve food hack of een unieke presentatie met onze producten? Wij kunnen niet wachten om jouw ideeën te zien!
Deel jouw creaties met ons via het contactformulier, of tag ons op socials met #GranolivaOfficial. Wie weet schittert jouw gerecht binnenkort op onze website of socials en inspireer je anderen om aan de slag te gaan met de pure smaak van Granoliva. Samen maken we de Mediterrane keuken nog mooier!
