
Ceviche de cabillaud
Ingrédients
-
1,2 kg de filets de cabillaud coupés en fines tranches
-
10 poivrons piquillo en rondelles
-
1 gros oignon rouge haché
-
2 pamplemousses rouges, pelés à vif
-
30 asperges vertes cuites al dente
-
Zestes d'1 pamplemousse en fines lanières
-
500 g de tapenade au poivron doux Granoliva
-
Herbes de laurier (ou origan)
-
1 dl de bouillon de légumes
-
Jus de 1 citron vert et 1 pamplemousse
-
Poivre noir du moulin
Préparation
- Maak de marinade door alle ingrediënten met elkaar te mixen.
- Schik de carpaccio van kabeljauw en borstel deze in met de marinade en daarna met de zoete peper roomkaas tapenade.
- Werk af met de paprika in reepjes, de groene asperges, gehakte rode ajuin en pompelmoespartjes.
- Als finishing touch verdeel je olijftakjes, zestes van pompelmoes en een draai van de pepermolen.
- Presentatie: Serveer met toast van kruidenbrood (focaccia, ciabatta).
