naan-au-concombre-poulet-et-mangue
Ingrédients
-
5 Naanbroden
-
5 Gegrilde kipfilets
-
1 Mango
-
1 Komkommer
-
50 g Sojascheuten
-
10 g Ras-el-Hanout
-
5 cl Olijfolie
-
2 dl Granoliva Sweetbite tapenade
Bereidingswijze
- Warm de oven voor op 200°C.
- Besprenkel de naanbroden met wat olijfolie en warm gedurende 2 minuten in de oven. Snijd in gewenste porties.
- Schil en snijd de mango in gelijke plakjes en snijd ook de kipfilet in gelijke sneetjes.
- Schil en snijd de komkommer in sneetjes.
- Presenteer de naan met daarop schijfjes kip, komkommer en mango.
- Werk af met een lepel sweetbite tapenade, enkele sojascheuten en rode bietscheuten.
- Bestrooi op het einde met wat Ras-el-Hanout.
- TIP: Verwerk verschillende soorten kaas, charcuterie en groenten of fruit met de bijhorende tapenade natuurlijk.