Overslaan en naar de inhoud gaan

Naan met komkommer kip en mango

Servings

Servings: 10

Ingrediënten

  • 5 Naanbroden
  • 5 Gegrilde kipfilets
  • 1 Mango
  • 1 Komkommer
  • 50 g Sojascheuten
  • 10 g Ras-el-Hanout
  • 5 cl Olijfolie
  • 2 dl Granoliva Sweetbite tapenade

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 200°C.
  2. Besprenkel de naanbroden met wat olijfolie en warm gedurende 2 minuten in de oven. Snijd in gewenste porties.
  3. Schil en snijd de mango in gelijke plakjes en snijd ook de kipfilet in gelijke sneetjes.
  4. Schil en snijd de komkommer in sneetjes.
  5. Presenteer de naan met daarop schijfjes kip, komkommer en mango. 
  6. Werk af met een lepel sweetbite tapenade, enkele sojascheuten en rode bietscheuten.
  7. Bestrooi op het einde met wat Ras-el-Hanout.
  8. TIP: Verwerk verschillende soorten kaas, charcuterie en groenten of fruit met de bijhorende tapenade natuurlijk.