Overslaan en naar de inhoud gaan

Spring Pizza

Servings

Servings: 4

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 20 min

Moeilijkheid:

Ingrediënten

  • Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
  • Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
  • Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
  • Pizzabodem
  • Tomatensaus arrabiata
  • Ricotta

Benodigde producten

Risotto van spelt ai porcini

De Risotto van spelt ai porcini is een voedzaam gerecht gemaakt met volkoren spelt, gesmoorde sjalot en knoflook, afgelost met rode wijn. Spelt wordt langzaam gekookt in bouillon tot beetgaar, waarna Parmezaanse kaas, boter en verse peterselie worden toegevoegd voor extra romigheid. Serveer met artisjokharten en erwten voor een heerlijk rijke maaltijd.

Lees meer

Tapasbord met bruschetta

Het Tapasbord met bruschetta is een uitnodigend en veelzijdig gerecht, perfect voor een gezellige avond. Het bord is gevuld met verschillende soorten bruschetta, geserveerd met grissini-sticks en apéro cups. Dit biedt een ideale combinatie van smaken en texturen, perfect voor het delen met vrienden en familie.

Lees meer

Sharing couscous met merguez en sinas

sappige merguez-worstjes, sinaasappels, olijven, en zoete pepers met roomkaas. Dit alles wordt afgewerkt met een frisse sinaasappelsaus. Een heerlijke combinatie van smaken en texturen, ideaal voor delen!

Lees meer

Kaas Penne met Pestogehaktballetjes

De Kaas Penne met pestogehaktballetjes is een romige pasta-maaltijd, ideaal voor grotere gezelschappen. Gekookte penne pasta wordt gemengd met een rijke kaassaus en afgemaakt met huisgemaakte gehaktballetjes van rundvlees, pesto, en pijnboompitten. Serveer met gegrilde courgette en verse basilicum voor extra smaak. Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden, perfect voor buffetten of als lunch!

Lees meer

Tasty Tzatziki tortilla

De Tasty Tzatziki Tortilla is een lichte, frisse wrap gevuld met tzatziki, rode ui, gemarineerde zalm, tomaat en gegrilde courgette. Deze tortilla wordt opgerold en afgewerkt met verse koriander voor extra smaak. Een eenvoudige en smakelijke maaltijd met mediterrane flair.

Lees meer

Tasty couscous salade

De Tasty Couscous salade bevat parelcouscous, gegrilde kipfilet, gegrilde paprika, tzatziki, verse kruiden en croutons. De couscous wordt in groentebouillon gekookt, gecombineerd met de groenten en afgewerkt met kip en kruiden. Voor een twist kun je kip vervangen door zalm of griet, en de saus variëren met een Caesar dressing.

Lees meer

Griekse balletjes met pittige houmous

Griekse balletjes met pittige houmous. Een heerlijk gerecht met krokant gefrituurde kipballetjes op basis van gehakt, feta, baharatkruiden en citroenzestes. De balletjes worden geserveerd met pittige houmous, gekookte bulgur, en een frisse topping van kerstomaatjes en groene-olijven. Werk het gerecht af met blaadjes koriander voor extra smaak. Perfect als hartig en kleurrijk voorgerecht of bijgerecht.

Lees meer

Midden Oosterse tapas plank

Deze Midden Oosterse tapas plank serveer je in een mum van tijd aan je klanten. De kleurrijke plank bevat een breed palet aan verrassende nieuwe Oosterse smaken. Ontdek de heerlijke halloumi frietjes, de pittige houmous, olijven, zoete aardappeldip, labneh,... Klaar voor een geweldige smaakbeleving? 

Lees meer

Tri sateetje met kefta

Tri-sateetje met kefta. Dit gerecht combineert gegrilde keftaballetjes met zoete pepers gevuld met roomkaas en komkommerbolletjes op een satéstokje. De kefta wordt gemaakt van lamsgehakt, fijngehakte koriander en munt, garam masala, gedroogde abrikozen, eiwit en paneermeel. Serveer met een frisse yoghurtsaus op smaak gebracht met ciderazijn, munt, peper en zout.

Lees meer

Bereiding

  1. Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata 

     

  2. beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes. 

     

  3. Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min

     

  4. Werk af met Oregano 

     

Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite. 

Gerelateerde recepten

Risotto van spelt ai porcini

De Risotto van spelt ai porcini is een voedzaam gerecht gemaakt met volkoren spelt, gesmoorde sjalot en knoflook, afgelost met rode wijn. Spelt wordt langzaam gekookt in bouillon tot beetgaar, waarna Parmezaanse kaas, boter en verse peterselie worden toegevoegd voor extra romigheid. Serveer met artisjokharten en erwten voor een heerlijk rijke maaltijd.

Lees meer

Tapasbord met bruschetta

Het Tapasbord met bruschetta is een uitnodigend en veelzijdig gerecht, perfect voor een gezellige avond. Het bord is gevuld met verschillende soorten bruschetta, geserveerd met grissini-sticks en apéro cups. Dit biedt een ideale combinatie van smaken en texturen, perfect voor het delen met vrienden en familie.

Lees meer

Sharing couscous met merguez en sinas

sappige merguez-worstjes, sinaasappels, olijven, en zoete pepers met roomkaas. Dit alles wordt afgewerkt met een frisse sinaasappelsaus. Een heerlijke combinatie van smaken en texturen, ideaal voor delen!

Lees meer

Kaas Penne met Pestogehaktballetjes

De Kaas Penne met pestogehaktballetjes is een romige pasta-maaltijd, ideaal voor grotere gezelschappen. Gekookte penne pasta wordt gemengd met een rijke kaassaus en afgemaakt met huisgemaakte gehaktballetjes van rundvlees, pesto, en pijnboompitten. Serveer met gegrilde courgette en verse basilicum voor extra smaak. Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden, perfect voor buffetten of als lunch!

Lees meer

Tasty Tzatziki tortilla

De Tasty Tzatziki Tortilla is een lichte, frisse wrap gevuld met tzatziki, rode ui, gemarineerde zalm, tomaat en gegrilde courgette. Deze tortilla wordt opgerold en afgewerkt met verse koriander voor extra smaak. Een eenvoudige en smakelijke maaltijd met mediterrane flair.

Lees meer

Tasty couscous salade

De Tasty Couscous salade bevat parelcouscous, gegrilde kipfilet, gegrilde paprika, tzatziki, verse kruiden en croutons. De couscous wordt in groentebouillon gekookt, gecombineerd met de groenten en afgewerkt met kip en kruiden. Voor een twist kun je kip vervangen door zalm of griet, en de saus variëren met een Caesar dressing.

Lees meer

Griekse balletjes met pittige houmous

Griekse balletjes met pittige houmous. Een heerlijk gerecht met krokant gefrituurde kipballetjes op basis van gehakt, feta, baharatkruiden en citroenzestes. De balletjes worden geserveerd met pittige houmous, gekookte bulgur, en een frisse topping van kerstomaatjes en groene-olijven. Werk het gerecht af met blaadjes koriander voor extra smaak. Perfect als hartig en kleurrijk voorgerecht of bijgerecht.

Lees meer

Midden Oosterse tapas plank

Deze Midden Oosterse tapas plank serveer je in een mum van tijd aan je klanten. De kleurrijke plank bevat een breed palet aan verrassende nieuwe Oosterse smaken. Ontdek de heerlijke halloumi frietjes, de pittige houmous, olijven, zoete aardappeldip, labneh,... Klaar voor een geweldige smaakbeleving? 

Lees meer

Tri sateetje met kefta

Tri-sateetje met kefta. Dit gerecht combineert gegrilde keftaballetjes met zoete pepers gevuld met roomkaas en komkommerbolletjes op een satéstokje. De kefta wordt gemaakt van lamsgehakt, fijngehakte koriander en munt, garam masala, gedroogde abrikozen, eiwit en paneermeel. Serveer met een frisse yoghurtsaus op smaak gebracht met ciderazijn, munt, peper en zout.

Lees meer