Overslaan en naar de inhoud gaan

Cannelloni con feta

Ingrediënten

  • Cannelloni Verdi
  • Tomatensaus Arrabiata
  • Granoliva Gegrilde paprikamix
  • Granoliva Gegrilde aubergine
  • Granoliva Gegrilde courgette
  • Italiaanse rauwe ham
  • Blokjes Feta
  • Chermoula
  • Spice Mix

Bereidingswijze

  1. Giet een laagje Tomatensaus Arrabiata in een gastronorm.
  2. Pak de diepgevroren Cannelloni Verdi in met Italiaanse rauwe ham en leg ze in de schotel.
  3. Overgiet het geheel terug met de saus.
  4. Leg er de Gegrilde groenten en de Salakis bij.
  5. Kruid het ovengerecht ten slotte royaal met Chermoula en de Spice Mix.
  6. Gaar de Cannelloni con Feta in de oven op 185°C gedurende 35 minuten.
  7. Eet smakelijk!