Overslaan en naar de inhoud gaan

Fusilli rossi

Servings

Servings: 10

Ingrediënten

  • 1 kg Pasta (Fusilli / Spirelli / Farfalle / ...)
  • 150 g Courgette, brunoise
  • 100 g Aubergines, brunoise
  • 2 Lookteentjes, geplet
  • 250 g Parijse Champignons, schijfjes
  • 5 Eetlepels Granoliva Tomaten tapenade / Andere Variant Tapenade
  • 4 Verse Tomaten, stukjes
  • ½ Bot Basilicum, fijngehakt

Bereidingswijze

  1. Bak de brunoise van courgettes en aubergines , de schijfjes champignons en de geplette look in olijfolie.
  2. Kook de pasta al dente.
  3. Meng de groentenmix en de tomaten tapenade onder de pasta.
  4. Snijd de tomaten en champignons in stukjes en gebruik deze als garnituur op de pastamix.
  5. Werk het geheel af met blaadjes basilicum.
  6. Tip: In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van Tomaten tapenade. U kan de pasta ook bereiden met een andere variant tapenade: vb. Toscaanse tapenade, ...