Fusilli rossi
Ingrediënten
-
1 kg Pasta (Fusilli / Spirelli / Farfalle / ...)
-
150 g Courgette, brunoise
-
100 g Aubergines, brunoise
-
2 Lookteentjes, geplet
-
250 g Parijse Champignons, schijfjes
-
5 Eetlepels Granoliva Tomaten tapenade / Andere Variant Tapenade
-
4 Verse Tomaten, stukjes
-
½ Bot Basilicum, fijngehakt
Bereidingswijze
- Bak de brunoise van courgettes en aubergines , de schijfjes champignons en de geplette look in olijfolie.
- Kook de pasta al dente.
- Meng de groentenmix en de tomaten tapenade onder de pasta.
- Snijd de tomaten en champignons in stukjes en gebruik deze als garnituur op de pastamix.
- Werk het geheel af met blaadjes basilicum.
- Tip: In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van Tomaten tapenade. U kan de pasta ook bereiden met een andere variant tapenade: vb. Toscaanse tapenade, ...