Overslaan en naar de inhoud gaan

Naan toktok met Curry houmous

Servings

Servings: 10

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 30 min

Moeilijkheid:

Foodcost: € 1.00

Ingrediënten

  • 1 naanbrood
  • 80 g Houmous Curry
  • Harissa (Al’Fez)
  • 5 g flinterdun gesneden rode ajuin
  • 5 g jonge spinazieblaadjes
  • 10 g Sweety drops
  • 100 g kipblokjes

Bereidingswijze

  1. Marineer de kip met de Harissa pasta (5 g Harissa op 100 g kip) 2 cl olijfolie en 2 g zout, alles samen mengen en 20 min laten marineren.
  2. Bestrijk het naanbrood met de olie van de Gran’Tapas Sweety drops en grill krokant.
  3. snijd het naanbrood in twee en bestrijk met de Curry Houmous.
  4. Schik op één zijde de kipblokjes met de rode ajuin, spinazieblaadjes en de sweety drops en leg dicht