Lamskebab parelcouscous en houmous
Ingrediënten
-
10 porties Lamsfilet 140 g
-
100 g Spicy lemon Tagine Paste
-
50 g kokosolie
-
750 g Pearl Couscous
-
2 L Groentebouillon
-
30 Groene asperges beetgaar gekookt
-
500 g Granoliva Houmous Original
-
500 g Granoliva Houmous Basilicum
-
Verse dragon
-
Aspergescheuten
-
5 dl Kippenbouillon
-
1 grote rode ajuin
-
50 g Spicy lemon Tagine Paste
Bereidingswijze
- Snijd de lamsfilet in gelijke stukken en marineer ze in de spicy lemon paste. Bak in een hete, gietijzeren pan in de kokosolie, draai na 1 min om en bak de andere kant. Laat garen naar believen.
- Giet de kokende bouillon op de parel-couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Roer de couscous los met vork.
- Warm de bouillon met de spicy lemon tagine paste en de fijne versneden rode ajuin. Laat inkoken.
- Schik de couscous met de groene asperges en de saus.
- Schik daarbij de lamskebab en telkens een lepel