Overslaan en naar de inhoud gaan

Lamskebab parelcouscous en houmous

Servings

Servings: 10

Ingrediënten

  • 10 porties Lamsfilet 140 g
  • 100 g Spicy lemon Tagine Paste
  • 50 g kokosolie
  • 750 g Pearl Couscous
  • 2 L Groentebouillon
  • 30 Groene asperges beetgaar gekookt
  • 500 g Granoliva Houmous Original
  • 500 g Granoliva Houmous Basilicum
  • Verse dragon
  • Aspergescheuten
  • 5 dl Kippenbouillon
  • 1 grote rode ajuin
  • 50 g Spicy lemon Tagine Paste

Bereidingswijze

  1. Snijd de lamsfilet in gelijke stukken en marineer ze in de spicy lemon paste. Bak in een hete, gietijzeren pan in de kokosolie, draai na 1 min om en bak de andere kant. Laat garen naar believen.
  2. Giet de kokende bouillon op de parel-couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Roer de couscous los met vork.
  3. Warm de bouillon met de spicy lemon tagine paste en de fijne versneden rode ajuin. Laat inkoken.
  4. Schik de couscous met de groene asperges en de saus.
  5. Schik daarbij de lamskebab en telkens een lepel