Quinoa met gegrilde kip in het rood
Ingrediënten
-
750 g Quinoa
-
2 L kippenbouillon
-
10 x 140g Gegrilde kipfilets
-
300 g Zure room
-
Zwarte peper uit de molen
-
5 cl Balsamico gel
-
60 rondjes rode biet
-
100 Granoliva Sweety Drops
-
50 groene aspergetips beetgaar gekookt
-
Rode bieten chips
Bereidingswijze
- Meng de Quinoa onder de bouillon en breng aan de kook, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken.
- Meng de zure room. Voeg eventueel wat peper toe voor extra smaak.
- Schik de Quinoa en lepel daarbij telkens wat rode bietsaus, werk daarbij enkele druppels balsamico.
- Schik er de gegrilde kip bij en de verschillende garnituren: rode bietschijfjes, chips, aspergetips en Sweety Drops. Werk af met rozemarijnblaadjes.
- Dit gerecht kan koud of warm geserveerd worden.
- TIP: Vervang de kip door gegrilde zalm of griet.